Presse

Pressefotos til download:

Fotograf: Michael Bennati Schou
Fotograf: Michael Bennati Schou
Fotograf: Carsten Skjerk
Fotograf: Jens Ulrich
Fotograf: Michael Bennati Schou

 

Anmeldelser, (under bearbejdning):

 Ringsted Dagblad 10/10-05, 2v. Anmeldelse af Bajadser med Opera i Provinsen.

“Fornem opera fyldte godsets sal.

Anna Carina Sundstedt var gået ind i rollen med kort varsel og havde lært rollen på rekordtid og udfyldte den fuldstændig. Hun sang de kvindelige roller dejligt, og dertil kom, at hun agerede fint som skuespiller og dansede koket rundt… I anden akt spilles komedien om Harlekin og Columbine, og især her fik Anna Carina Sundstedt lejlighed til at udfolde sig både med sang og den kokette dans. Publikum tog godt imod Bajadser og der blev klappet spontant under forestillingen og kunstnerne fik stående bifald til sidst.”

Børsen, 11/6-05 Ulrik Cold, Anmeldelse af Tryllefløjten ved. Opera Fresca

“Mere imposant gebærdede sig naturligvis Nattens Dronning, Anna Carina Sundstedt, også hun med velsignet tydelig tekst. Og de vilde koloraturer kom med den autoritet, de skal have.”

Stevnsbladet, 27/11 1999, Koncert i Hårlev Kirke

“Anna Carina Sundstedt og David Danholt brillerede med en udsøgt række musikalske perler for sopran og tenor. De to unge sangere formåede at drage publikum, der var mødt talstærkt frem, med ind i en intens verden af musikalsk drama. Det var flot musik der blev fremført med både musikalsk og dramatisk indlevelse, humoristisk sans og stort teknisk overskud. De kendte arier blev fremført med stor sikkerhed og sans for dynamik, hvad enten det var intense pianissimopassager, hvor alle holdt vejret, eller det var voldsomme kulminationer, hvor musikken med imponerende styrke nærmest eksploderede ud over tilhørerne.”